Denné menu

Domov / Denné menu

                                                                 

Štvrtok 26.11.

0,33l Vývar (1,3,9)

120g/150g/100g Bravčové medailonky na bylinkovej omáčke, opekané zemiaky, šalát (1)

300g Lasagne bolognese (1,3,7)

Piatok  27.11.

0,33 l Hrachová s krutónmi (1)

120g/150g/50g Labužnícke kuracie prsia (syr, smotana), ryža, obloha (1,3,7)

120g/150g/50g Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

DENNÉ MENU od 30.11. do 04.12. 2020  – 5,00 €

Pondelok

0,33 l Zeleninová polievka (9)

120g/150g/50g Grilované kuracie prsia plnené slaninou, ryža, obloha (1)

300g Ovocné pirohy so sladkou strúhankou (1,3,7)

Utorok 

0,33 l Hŕstková polievka (1)

120g/150g/100g Mletý rezeň so syrom, zemiakové pyré , červená repa (1,3,7)

300g/50g/2ks Zeleninový šalát s kuracím mäsom, dresing, toust (1,3,7)

Streda 

0,33l  Vývar (1,3,9)

120g/160g Sviečková na smotane, knedľa (1,3,7)

120g/150g/50g Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Štvrtok 

0,33l Šošovicová kyslá polievka (1,7)

120g/150g/50g Soté v zemiakovej placke, obloha (1,3)

300g Krémové špenátové rizoto so syrom (3,7)

Piatok  

0,33 l Rajčinová polievka (1)

120g/150g/100g Živánska so zemiakmi, čalamáda 

300g Cestoviny so smotanovou omáčkou, pórkom a kuracím mäsom (1,3,7)

Hmotnosť mäsa je uvádzaná v surovom stave

(1-14) Alergénne zložky  :

  1. Obilniny obsahujúce lepok 
  2.  Kôrovce a výrobky z nich.  
  3.  Vajcia a výrobky z nich.    
  4.  Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich. 
  6.  Sójové zrná a výrobky z nich.    
  7.  Mlieko a výrobky z neho.  
  8.  Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.    
  9.   Zeler a výrobky z neho   
  10.  Horčica a výrobky z nej.  
  11.  Sezamové semená a výrobky z nich.  
  12. Oxid siričitý a siričitany    
  13. Vlčí bob a výrobky z neho.    
  14.  Mäkkýše a výrobky z nich.